İlham Verici Zafer Kupası: Genç Sporcularla Dopdolu Bir Yaz Turnuvası
İzmir’de bu sezon basketbol, futbol ve plaj voleybolü dallarında düzenlenecek organizasyonlar, farklı yaş gruplarından sporcuları aynı sahada buluşturuyor. Başvurular için son gün olarak 20 Ağustos belirlendi ve heyecan giderek artıyor.

Plaj voleybolda heyecan 24 Ağustos’ta başlıyor. Pamucak Sosyal Tesisleri’nde 24-26 Ağustos tarihlerinde 30 Ağustos Zafer Kupası’nın 3. Plaj Voleybolu Turnuvası heyecanı yaşanacak. 2010-2011 doğumlu sporcular yıldızlar kategorisinde, 2012-2013 doğumlu sporcular ise küçükler kategorisinde mücadele edecekler.
3×3 basketbolda dört kategoriyle rekabet. Zafer Kupası’nın 3×3 Basketbol turnuvası 27 Ağustos Perşembe günü Eftal Doğru Spor Tesisleri’nde start alacak. 2014-2015 doğumlular küçükler, 2011-2012-2013 doğumlular yıldızlar, 2008-2009-2010 doğumlular gençler ve 18 yaş üzeri sporcular büyükler kategorilerinde mücadele edecekler.
Zafer Bayramı’nda futbol şöleni ise 30 Ağustos Pazar günü Tören Alanı’nda gerçekleştirilecek. Şenlikte 2015-2016 doğumlu çocuklar sahaya çıkacak.
Efes Selçuk Belediyesi, Zafer Kupası turnuvalarıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu kent genelinde sporun birleştirici gücüyle yaşatmayı hedefliyor. Kayıt için ve detaylı bilgi almak için Efes Selçuk Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile 0232 892 69 25 numaralı telefondan 172 dahili üzerinden ulaşabilirsiniz. Spor Birimi Sorumlusu Ersin Değişmez, “Çocuklarımızın sporla iç içe olması ve Pamucak Sahili’nin plaj voleybolu için uygun zemine sahip olması nedeniyle bu üç branşı bir araya getirdiğimiz turnuvalara tüm Efes Selçuklu çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyoruz” ifadelerini paylaştı.