İzmir Yoga Festivali: İki Gün Boyunca Ücretsiz ve Engin Bir Deneyime Davet

İzmir Yoga Festivali: İki Gün Boyunca Ücretsiz ve Engin Bir Deneyime Davet

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği İzmir Yoga Festivali, 20 ve 21 Haziran’da geniş katılımla gerçekleşecek. Tüm katılımcılar için ücretsiz olan etkinlikler için kayıtlar maratonizmir.org üzerinden alınmaktadır.

Etkinlik, Dünya Yoga Günü olan 21 Haziran öncesinde düzenlenen hazırlıklarıyla dikkat çekiyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen festival, 20 Haziran’da Kültürpark Zeytin Sahne önündeki Çim Alan’da başlayacak ve gün boyunca farklı programlara ev sahipliği yapacak.

Bugün için program akışı şu şekilde: 18.30’da Ali Anıl Yaşar ile “Ses Terapisi” atölyesi, 19.45’te Beste Elvanlı ile “Hep Birlikte Yoga” seansı; akşam ise 21.00’de Flow&Chill Ateş Gösterisi ve 21.30’da Gaffersband’ın canlı performansı sizi bekliyor.

21 Haziran’da feribot üzerinde özel bir etkinlikle devam edecek olan festivalin en dikkat çekici anı, 19.00’da yaklaşık 450 kişinin katılımıyla gerçekleştirilecek “Vapurda Yoga” etkinliği olacak ve İzmir Körfezi’nde renkli anlar yaşanacak. İki gün sürecek programa katılım ücretsiz olup kayıtlar yine maratonizmir.org üzerinden sağlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Yazılar