Şampiyonluğa Giden Yol: U-12 Cup’ta Yeteneğin ve Takım Ruhu Bir Arada

Şampiyonluğa Giden Yol: U-12 Cup’ta Yeteneğin ve Takım Ruhu Bir Arada

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği U-12 Cup Futbol Turnuvası, final karşılaşmalarıyla büyük bir heyecan sonunda tamamlandı. Üç haftalık heyecan dolu süreçte İzmir, Aydın ve Manisa’dan gelen 80 takım ve yaklaşık 1.600 sporcu sahada kıyasıya yarıştı.

Şampiyon Bornovagücü olurken, dereceye giren ekipler kupa ve madalyalarını düzenlenen törenle aldı. Final maçlarının ardından yapılan ödül töreninde, Manisa Salihlispor formasıyla gol kralı olan Celal Ayaz İlhan da onurlandırıldı. İçerideki mücadeleler Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri’nde gerçekleşti ve final karşılaşmalarının ardından ödüller sahiplerini buldu.

Finale yükselen takımların kalecilerine özel eldiven hediyesi verilirken, hakemlere de katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Törene Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Münir Demir, ilçe meclis üyeleri ve çok sayıda sporcu yakından katılım gösterdi.

Belediye Başkanı İrfan Önal, çocukları spora kazandırma amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalara bir kez daha vurgu yaparak; “Geleneksel hale getirdiğimiz U-12 Cup için bu yıl da büyük bir başarıyla tamamladık.” sözleriyle saha içi dostluğu, paylaşmayı ve takım ruhunu öne çıkardı. Katılımcı 80 takım, yaklaşık 1.600 sporcu, antrenörler ve aileleriyle birlikte bu organizasyonu büyük bir gurur kaynağı olarak gördüğünü belirtti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Yazılar