Büyükşehir Ziyaretiyle Çırpı’ya Umut Işığı: Bayındır’ın Halkla Güçlü Bağları

Büyükşehir Ziyaretiyle Çırpı’ya Umut Işığı: Bayındır’ın Halkla Güçlü Bağları

İzmir’in Çırpı Mahallesi’nde yaşayanlar, bugün ilk kez bir büyükşehir belediye başkanının sahaya indiğini deneyimledi. Vatandaşlar, Başkan Cemil Tugay Bayındır’a bağlı bir ziyaretin kendilerini nasıl heyecanlandırdığını sessizce paylaştı ve sıcak bir karşılama ile törenin yolunu açtı.

Büyükşehir Ziyaretiyle Çırpı’ya Umut Işığı: Bayındır’ın Halkla Güçlü Bağları

Bayındır’ın başkanlığa bağlı heyetiyle birlikte geldiği buluşmada, mahalle sakinleri tek tek dinlenme fırsatı buldu. Ziyaret edenler arasında Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu ve meclis üyeleri de yer aldı; bu uyumlu ekip, bölgede karşılık bulan bir diyalog kurdu. Ziyaret boyunca duyulan ortak talep ise altyapı eksiklerinin giderilmesi ve çocukların halı saha taleplerinin gerçekleştirilmesiydi.

Başkan Tugay, halkın ihtiyaçlarını yakından anlamak adına sakinlerle birebir görüştü ve beklentileri not aldı. Bu görüşmeler ışığında, bölgenin acil öncelikleri arasında altyapı çalışmalarının hızlandırılması ve çocuk oyun alanlarının iyileştirilmesi bulundu. Başkan,

Büyükşehir Ziyaretiyle Çırpı’ya Umut Işığı: Bayındır’ın Halkla Güçlü Bağları

Baharı karşılıyor olduğumuz bu güzel Hıdırellez gününde Bayındır Çırpı’da vatandaşlarımızla buluştuk. Şehrin her köşesine, her İzmirliye kulak veriyoruz; hiçbir sorunu çözümsüz bırakmamak için kararlı bir şekilde çalışıyoruz,”

şeklinde konuşarak, kent genelinde dayanışma ve çözüm odaklı yaklaşımı vurguladı.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Yazılar