Güney Marmara’da Muhtarlarla Güçlü Diyalog: Yollar, Hizmetler ve Ortak Aklın Işığında İlerliyor

Güney Marmara’da Muhtarlarla Güçlü Diyalog: Yollar, Hizmetler ve Ortak Aklın Işığında İlerliyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Güney Marmara’da mahalle muhtarlarıyla yürütülen istişare toplantılarını aralıksız sürdürüyor. Erdek ilçesindeki toplantıda muhtarlar, Güney Marmara Hizmet Binası’nda bir araya gelerek sorun ve taleplerini paylaştılar. Düzenli olarak gerçekleştirilen bu buluşmalar, mahallelerin ihtiyaçlarının daha hızlı tespit edilmesini ve çözüm süreçlerinin hız kazanmasını sağlıyor.

Güney Marmara’da Muhtarlarla Güçlü Diyalog: Yollar, Hizmetler ve Ortak Aklın Işığında İlerliyor

Toplantıya, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Bölge Koordinatörü Murat Karakoyun, 2. Bölge İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Sedat Uslu, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Erkan Uzun ve BASKİ 3. Bölge Daire Başkanı Selçuk Koç katıldı. Ortak akılla güçlenen gelecek temasında, Karakoyun bölgenin kalkınmasında birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Muhtarlar ise belediyenin muhtarlarla kurduğu yakın iletişimin örnek oluşturan bir yaklaşım olduğunu belirttiler.

Uzun, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin muhtarlarla olan hızlı ve etkili iletişimini öne çıkararak, “Türkiye’de bu kadar muhtarın taleplerini hızla değerlendiren başka bir büyükşehir belediyesi bulmak zor” dedi. Ayrıca başkan Ahmet Akın’ın selamlarını muhtarlar adına iletti ve yol yapımı konusundaki hedefin, hiçbir köyün yollarının unutulmaması olduğunun altını çizdi.

Toplantıya katılan muhtarlar, doğrudan taleplerini iletebilmenin kendileri için önemli bir avantaj olduğunu ifade ederek, Başkan Akın’ın çözüm odaklı yaklaşımını ve güçlü diyalogunu takdirle karşıladılar.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Yazılar