Dostluk ve Dayanışmanın Sahada Buluştuğu Büyük Turnuva: 17 Müdürlük Tek Yürek

Dostluk ve Dayanışmanın Sahada Buluştuğu Büyük Turnuva: 17 Müdürlük Tek Yürek

Bornova Büyük Park Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenen turnuva, 17 müdürlüğün katılımıyla sürüyor. Hafta içi her gün 12.00 – 13.00 saatleri arasında oynanan maçlar, gelecek final müsabakasıyla 25 Mayıs 2026’da sona erecek.

Dostluk ve Dayanışmanın Sahada Buluştuğu Büyük Turnuva: 17 Müdürlük Tek Yürek

Yetkili ağzıyla konuşan Başkan Ömer Eşki, bu organizasyonun yalnızca sportif bir yarış olmadığını belirterek, şöyle diyor: “Çalışanlar arasındaki iletişimi güçlendirmek, ekip ruhunu ve dayanışmayı artırmak için bu tür etkinlikler büyük önem taşıyor. Sahadaki dostluklar, iş hayatına da olumlu etki yapacaktır.”

17 MÜDÜRLÜK, TEK HEDEF: DOSTLUK VE DAYANIŞMA adı altında sahaya çıkacak olan ekipler, rekabetin yanı sıra karşılaşmaların dostluk temasıyla şekilleneceğini vurguluyor. Turnuva boyunca centilmenlik, takım ruhu ve kurum içi kaynaşma en ön planda olacak.

TÜM PERSONELE AÇIK DAVET Bornova Belediyesi, tüm personeli bu heyecan verici atmosfere destek olmaya ve takım arkadaşlarını yalnız bırakmamaya davet ediyor. Bu etkinlik, çalışanlar arasındaki sosyal bağı güçlendiren önemli bir buluşma olarak öne çıkıyor.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Yazılar