İzmir Karşıyaka’da bulunan Mehmet Seniye Özbey İlkokulu Kan bağışı etkinliği düzenledi…
Okulun Velileri, Kızılay ile ortaklaşa düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında kan bağışında bulundu. Okulun giriş salonunda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası öncesi bir konuşma yapan okul müdürü Mahmut Sevinç , okulumuzda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyaları ile öğrencilerimizin toplumsal yardımlaşma duygularının pekiştirilmesi, öğrencilerin velileri kan bağışı ile sosyal sorumluluk bilinçlerinin artırılmasının hedeflendiğini söyledi. Bir insanın hayatının kurtarılmasının bütün insanlığın kurtarılmasına eşdeğer tutan bir medeniyetin mensupları olarak kan bağışında bulunarak hayat kurtarmanın bir insanlık görevi olduğu bilincini daima muhafaza eden öğrenci, idari personel ve akademisyenlerimizi bu önemli kampanyaya davet ediyorum dedi.
Kızılay’ın kan stoklarının artırılması için bağış kampanyalarına devam edeceklerini söyleyen Mahmut Sevinç, eğitim camiası olarak bu tip toplumsal dayanışmalara destek veriyor olmak okullarımızın bir görevi. Okulun bir işlevi de, gençlerimizi toplumsal süreçlere katma konusunda da gayret göstermek.
Kızılay personellerine çok teşekkür ediyoruz. ‘Kan Bağışı Hayat Kurtarır’ bilinciyle duyarlı davranarak kan bağışlayan velilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Proje, kan bağışlayarak binlerce yaşama dokunmak ve çocukları kan bağışı konusunda bilinçlendirerek büyüdüklerinde bağışçı olma yolunda farkındalık oluşmasına destek olmayı amaçlıyor. Mehmet Saniye Özbey İlkokulu Müdürü Mahmut Sevinç, Kızılay Kan Bağışı Kampanyasında kan Bağış’ı yapan her 1 kişiyi etkinliğe davet eden öğrencilere İlçe milli eğitim müdürü Serdal Şimşek, İzmir kan bağış merkezi müdürü Dr. Özgür Bakan ve okulunöğretmenleri olmak üzere kupa ve madalyalarını takdim ettiler.
VİDEO GALERİ
10 Nisan 2025GÜNDEM
10 Nisan 2025UNCATEGORİZED
10 Nisan 2025UNCATEGORİZED
10 Nisan 2025GENEL
10 Nisan 2025YEREL POLİTİKA
10 Nisan 2025GÜNDEM
10 Nisan 2025