Gülşah Durbay Gençlik Merkezi’nde Ramazan Coşkusu: Üniversiteli Gençlerle Yeni Bir Buluşma Noktası

Gülşah Durbay Gençlik Merkezi’nde Ramazan Coşkusu: Üniversiteli Gençlerle Yeni Bir Buluşma Noktası

Gülşah Durbay Gençlik Merkezi, Ergene Mahallesi’ndeki tarihi Bornova Çarşı girişinde yer alıyor ve 3 katta toplam 250 metrekarelik bir alana sahip. Burada yemekhane, toplantı alanları, ücretsiz çamaşırhane, 3D yazıcı atölyesi, yeşil perde stüdyosu ve sessiz ile sesli ders çalışma alanları bulunuyor. Gençlerin sosyal ve akademik ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan bu merkez, Bornova’da öğrenciler için yeni bir buluşma noktası olarak öne çıkıyor.

Gülşah Durbay Gençlik Merkezi'nde Ramazan Coşkusu: Üniversiteli Gençlerle Yeni Bir Buluşma Noktası

Şubat ayı sonunda hizmete açılan ve Manisa’nın ilk kadın belediye başkanı Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın adını taşıyan merkez için Ramazan ayında özel bir iftar programı düzenlendi. Etkinliğe Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki de katıldı ve gençlerle aynı sofrada buluştu. Eşki, gençlerin kent için en önemli güç olduğunu vurgulayarak, üniversite öğrencilerinin yalnız hissetmemesi için çalıştıklarını belirtti.

Gülşah Durbay Gençlik Merkezi'nde Ramazan Coşkusu: Üniversiteli Gençlerle Yeni Bir Buluşma Noktası

Eşki, “Gençlerimizin hem sosyal hem akademik hayatlarını destekleyecek alanlar oluşturmak bizim için çok önemli. Gülşah Durbay Gençlik Merkezi de bu anlayışın bir ürünü.” ifadelerini paylaştı. Ramazan’ın bereketini gençlerle paylaşmanın kendileri için büyük mutluluk olduğunu dile getirdi.

GENÇLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI olarak tasarlanan bu merkez, gençlerin hem sosyalleşme hem de eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzere projelendirildi. Ücretsiz çamaşırhane hizmeti ve 3D yazıcı atölyesi gibi olanaklar, gençlerin günlük yaşamını kolaylaştırırken sesli ve sessiz ders çalışma alanları da çalışma verimliliğini artırıyor.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Yazılar