GüzbelMarin: Güzelbahçe’nin Yeni Denizle Buluşan Gözdesi ve 7 Yeni Noktası
Güzelbahçe’nin Maltepe Mahallesi’nde uzun süredir beklenen yatırım nihayet hayata geçiyor. Belediye Başkanı Mustafa Günay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle bu alana tahsis edilen alanlardan yararlanmanın mutluluğunu paylaştı. Şubat ayında başlayan çalışmaların hızla ilerlediğini söyleyen Günay, “Maltepe’mizdeki bu alan, şimdiye kadar en çok ihtiyaç duyulan bölgelerden biri oldu. Cemil Tugay’a teşekkür ediyorum; kendileri bu alanı bizim için tahsis etti. Bu proje, seçim beyannamemizde yer alan hedeflerimizden biri olarak karşımıza çıktı ve kısa süre içinde tamamlandı,” dedi.

GüzbelMarin adıyla vatandaşların denizle iç içe vakit geçireceği ve sosyal yaşamı canlandıracak bu yatırım, Güzmar Market ve MarinGüzbel Kafe ile ilçenin yeni cazibe merkezi olacak. Projenin, bölge halkının günlük ihtiyaçlarına kolay ulaşım sunması ve sosyal etkileşimi güçlendirmesi bekleniyor. Başkan Günay, açılışın 5 Nisan Pazar günü yapılacağını duyurarak, tüm halkı bu özel ana davet etti.

0 ‘DAN 6 ‘YA GÜZMAR MARKET VE 2 YENİLEMEYLE BİRLİKTE 7 GÜZBELCAFE deklare edilen bilgilere göre, göreve geldikten bu yana iki yıl içerisinde Güzelbahçe’de 6 Güzmar Market ve 2 Güzbel yenileme ile 5 yeni Güzbel Kafe açılışı gerçekleştirilmiş durumda. Denize sıfır konumda hayata geçirilen GüzbelMarin Projesi kapsamında ise GüzbelMarin Kafe ile Güzmar Market vatandaşların hizmetine sunulacak. Bu adımlar, hem sosyal buluşma noktalarını güçlendirecek hem de bölge halkının günlük ihtiyaçlarına hızlı erişimi mümkün kılacak.”